faviconSinds 1962 vooruitstrevend faviconVestigingen in Nederland en België favicon24/7 rioolontstoppingsdienst faviconEigen Research & Development

Werken bij vandervalk+degroot

De werksfeer bij vandervalk+degroot

vandervalk+degroot kenmerkt zich door een ongedwongen, informele werksfeer. Samenwerking, specialisme en humor zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie. Kwaliteit, klantgerichtheid en veiligheid staan daarbij hoog in ons vaandel. Wij hebben een goed salaris- en  arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere pensioen, spaarloon en verlofsparen. vandervalk+degroot heeft een actieve personeelsvereniging.

Sinds 1962 is vandervalk+degroot  uitgegroeid tot marktleider op het gebied van reiniging, inspectie en renovatie van uiteenlopende infrastructurele werken. We voeren opdrachten uit voor overheden, ondernemingen en particulieren. Onze kernwaarden zijn Innovatief, Vertrouwen, Vakmanschap en Veiligheid. Verspreid over 14 vestigingen in Nederland en België staan de ruim 300 medewerkers elke dag weer centraal.

Opleidingscentrum

Wij hechten grote waarde aan de ontwikkeling van onze mensen en investeren hier dan ook veel in. Vakmanschap en motivatie zijn de kracht achter ons bedrijf. Het opleidingscentrum van de vandervalk+degroot-groep is ccv erkend en heeft als doel het ontwikkelen van vakmanschap van onze medewerkers en het stimuleren van veilig werken. Het opleidingscentrum biedt veel verschillende carrièregerichte trainingen aan, die veelal in de vorstperiode plaatsvinden.

Samen Slimmer Werken

Samen Slimmer Werken

Samen Slimmer Werken' is een intern project en een continu proces waarbij we van elkaar leren, kijken naar nieuwe ‘technische’ oplossingen en tegelijkertijd ook bewust worden van ons eigen gedrag en onze kundigheid. VDV cleaning, onze Belgische partner, heeft Europese subsidie gekregen voor dit project.

Samen Slimmer Werken subsidie ESF

 

Testimonials van medewerkers

ProjectleiderChauffeur operator
Michel Haubrich: “ Ruim 14 jaar lang heb ik bij vandervalk+degroot ‘op de weg’ gezeten. Elke dag zag er weer anders uit. Inmiddels ben ik Projectleider en nog steeds is geen dag hetzelfde.”

InspecteurInspecteur
Inspecteur: “Hoe je het ook bekijkt, als Inspecteur heb je de hele dag het stuur in eigen hand. En trekt er een bijzondere wereld als een film aan je voorbij. Het is een job die mij na ruim zes jaar nog altijd iedere dag boeit.

Renovatie operatorRenovatie operator
Gerard van Elswijk:  “Alweer 14 jaar bij vandervalk+degroot. Dat zijn zeven vette jaren en nog ‘ns zeven vette jaren. Ik kom óveral en deel grotendeels mijn eigen dag in. Ik zou niet anders meer willen.”

MonteurMonteur
Arno Harteveld: “De vernieuwende en verregaande techniek is de basis van ons onderscheidend vermogen. Ik ben aangenomen op wat ik kan, maar toch leer ik elke dag bij.”

ICT medewerkerICT medewerker
Kees van Rijswijk: “Ooit begonnen met het ontrafelen van de Commodore 64. En nu dagelijks bezig met álle facetten van het ICT-vak. Elke dag weer een verrassing wie er nú weer gaat bellen.”

 

Projecten

Vestigingen

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
Social Media VanderValk+DeGroot
google translate

Project Hellevoetsluis

Project Bladel

Project Esholt Draincare

Project Antwerpen

Project Haarlem

Project Middelburg

Privacy Statement   Sitemap

Belangrijkste Diensten

Vandervalk+deGroot